θελω να κανω αιτηση για αναδιάρθρωση της καλλιεργειας μου.έχουν ξεκινήσει και ποιά είναι η διαδικασία;

Δένδρα Καρυδιά
Ερωτήθηκε από
Τσάμης Παναγιώτης

Όλες οι απαντήσεις

Μετά την παράταση που δόθηκε είναι καταλληκτική ημερομηνία η 31 Οκτώβρη. Θέλει αίτηση ενίσχυσης και φάκελο δικαιολογητικών για την σύγκριση της πρότασης.Μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά εδώ:http://www.minagric.gr/index.php/el/xrisimewplirofories-2/draseis-tameiou-anakampsis-kai-anthektikotitas/oikonomikos-metasximatismos-tou-agrotikoy-tomea1/13302-ypoergo-4-anadiarthrosi-ton-kalliergeion 

Προσοχή στους δικαιούχους που μπορούν να κάνουν αίτηση:

 (απο το ενοποιημένο κείμενο): 

5. Δικαιούχοι 

1. Στο πλαίσιο του Υποέργου «Αναδιάρθρωση καλλιεργειών», δικαιούχοι δύνανται να κριθούν νομικά πρόσωπα που ανήκουν στις ΜΜΕ, εγγεγραμμένα στα αντίστοιχα υποχρεωτικά μητρώα ,που τηρούν απλογραφικά ή/και διπλογραφικά βιβλία και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ενίσχυσης πληρούν μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Είναι Ομάδες Παραγωγών (Ομ.Π.), Οργανώσεις Παραγωγών (Ο.Π.), Ενώσεις Οργανώσεων Παραγωγών, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί (ΑΣ), Αγροτικές Εταιρικές Συμπράξεις (ΑΕΣ) και Ανώνυμες Εταιρίες των οποίων η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει σε Συνεταιρισμούς του ν. 4673/2020 «Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και άλλες διατάξεις», εγγεγραμμένες στα αντίστοιχα υποχρεωτικά μητρώα, με μέλη που δραστηριοποιούνται στην πρωτογενή παραγωγή και συγκεκριμένα στην καλλιέργεια πολυετών/δενδρωδών καλλιεργειών που δύνανται να αναδιαρθρωθούν σύμφωνα με τη μελέτη του Πανεπιστημιακού Φορέα.

β) Δικαιούχοι δύνανται να κριθούν και υπό σύσταση νομικά πρόσωπα της προηγούμενης παραγράφου, που ολοκληρώνουν τις διαδικασίες σύστασης το αργότερο μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης. 

 Δεν δύνανται να κριθούν δικαιούχοι πρόσωπα που λειτουργούν υπό τη μορφή της κοινωνίας, της εταιρείας αστικού δικαίου και της κοινοπραξίας.

Poli oraia epitelous.Euxaristo poli!!!

Απαντήθηκε από
Τσάμης Παναγιώτης

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απαντήσετε!


Σύνδεση χρήση | Δημιουργία νέου λογαριασμού
2024 Agroclica, All rights reserved